Waaier in Duchesse

Betsie de Laat van Kankring De Kantkriebel heeft weer een prachtige waaier geklost. Deze keer in duchesse uit het boek "Duchessekant, kant voor hertoginnen" van R. Delescen-v.Rijsewijk, uitgave van Terra. Image Hosted by ImageShack.us

Regio Kantdag Brabant te Vught 09-11-2006

Lidwien Roording bekend van de hoeden en "Kant om en om" gaf tijdens de Regio Kantdag Brabant een workshop onder de titel: Zeg het met bloemen. Er waren een groot aantal deelneemsters waaronder ook leden van Kantkring De Kantkriebel. Iedereen heeft met veel plezier geklost aan een bloem die o.a. als corsage kan worden gedragen. Ook van deze dag zijn weer wat foto's gemaakt. Als je klikt op deze link krijg je ze te zien. 

Najaarsactiviteit

Op donderdagavond 5 en donderdagochtend 19 oktober jl. vond de najaarsactiviteit plaats. De najaarscommissie, bestaande uit Toos, Marijke en Anke, had een tweetal patroontjes van Martine Bruggeman voor een passepartout voor foto's uitgewerkt. Hieraan is door een groot aantal leden enthousiast gewerkt en in het fotoalbum staan een fotoimpressie van de bijeenkomst op 19 oktober en een klein aantal uitgewerkte voorbeelden. Klik op "fotoalbum" om naar de foto's te gaan.