Algemene Ledenvergadering

Op zaterdag 27 januari 2007 werd wederom in De Leybron in Riel de Algemene Ledenvergadering van Kantkring De Kantkriebel gehouden. Vanaf 10.00 uur waren 27 van de in totaal 34 leden aanwezig. Jammer genoeg overleed in 2006 een van de leden, maar mochten er ook weer 2 nieuwe leden worden begroet. In de vergadering werd ook al vooruit gekeken naar de tentoonstelling van De Kantkriebel die gepland staat in het weekend van 2 en 3 juni 2007. Tijdens  de vergadering werden enkele foto's gemaakt.

Lunch

Zoals op deze foto te zien is werd er genoten van een goed verzorgde lunch. Ook hiervan zijn nog een aantal foto's meer te bekijken.  

Lees verder...

Kerstkaarten 2006

kerstkaartZoals ook in 2005 hebben ook in 2006 een aantal leden van Kankring De Kantkriebel weer kerstkaarten met kloswerk naar elkaar gestuurd. Dit jaar deden er 20 leden mee en werden de adressen zoals altijd weer verdeeld door Mieke Vos.

Traditiegetrouw werden de kerstkaarten meegebracht naar de Algemene Ledenvergadering op 27 januari jl. en kon iedereen daar de verschillende kaarten bewonderen.

Hiernaast treft u er al een aan, maar de overige kaarten kunt u bekijken door te klikken op fotoalbum.