Hallo allemaal

bedankt

Op 2 en 3 juni hebben we met de tentoonstelling in het Heemerf te Goirle ons 10 jarig bestaan op gepaste wijze kunnen vieren door aan alle geïnteresseerden te laten zien waar wij als kantkring mee bezig zijn. Het waren gezellige en drukke dagen. Voor alle leden van de kring is het een opsteker, dat ze met hun werk zoveel mensen weten te trekken en te boeien. In het gastenboek stonden weer erg lovende reacties, waar we weer lang op kunnen teren. Maar een tentoonstelling is natuurlijk een symbiose tussen exposanten en bezoekers, beiden kunnen niet zonder elkaar bestaan. Voor alle die hun steentje op wat voor manier dan ook hebben bijgedragen aan het jubileum nog een hartelijk dank je wel.

Thea Stokmans,
voorzitter De kantkriebel.

 

Tentoonstelling geopend

De tentoonstelling van De Kantkriebel is vanmorgen geopend door onze voorzitter Thea Stokmans.

Opening

Onder het genot van een kopje koffie en thee konden de eigen leden de tentoonstelling bekijken voor deze vanaf 11.00 uur voor het publiek geopend werd. Vanaf 11.00 uur was het de hele dag een komen en gaan van mensen die onze tentoonstelling kwamen bekijken.

Droomhoek

Nieuwgierig geworden? Op zondag kunt u nog terecht van 11.00-16.00 uur en als u op deze link klikt kunt u nog enkele andere foto's van de tentoonstelling bekijken.