Najaaractiviteit 2008 II

Op donderdagochtend 16 oktober jl. werd de 2e bijeenkomst van de najaarsacitiviteit gehouden. Ook op deze ochtend waren veel leden aanwezig en was het weer gezellig om samen te klossen. Op de onderstaande foto's krijgt u daar een indruk van.

1

2

3

Najaarsacitiviteit 2008

Op donderdagavond 2 oktober jl. werd de 1e van de 2 najaarsactiviteitbijeenkomsten gehouden waarbij een groot aantal leden van De Kantkriebel aanwezig was. Het werkstuk is een ontwerp van Patricia Bury. Onderstaand volgt een verslag geschreven door Laurin Heemskerk.

"Betsie, Cobi en Mieke hadden voor de oktoberbijeenkomst zich goed voorbereid. Voor ieder lid, die 16 paar klossen had ingeleverd, hadden zij het garen al op de klossen gewonden. Ach, zei Betsie, dat was wel zo gemakkelijk: of je het nu afgemeten op kartonnetjes windt of meteen maar op de klossen. Maakt voor ons niets uit. Maar het maakt wel wat uit voor ons, die het werkje op gingen zetten. Wat heerlijk, dat je zelf niets af hoeft te meten! Het plakplastic zat ook bij het patroontje voor het geval iemand dat vergeten had om mee te nemen. Behalve het patroontje zat er ook nog een leuk "gouden" hangertje op de kerst gericht bij. Iedereen kon dan ook al snel aan het werk met hier en daar een aanwijzing van Betsie, Cobi of Mieke. Bovendien stond het duidelijk beschreven behalve als je natuurlijk niet leest, zoals ik bijvoorbeeld. Er stond toch duidelijk: de 2 paren met gouddraad komen aan de buitenkant. Als je dan niet leest, hang je ze gewoon links en rechts in. Niet getreurd, want ik vond het toch ook heel mooi staan.
Het Kerstwerkje kloste lekker snel, zodat aan het eind van de avond de meesten van ons toch zeker de helft al af hadden. Thuis even doorklossen en iedereen heeft weer een leuk kerstornament voor in de boom of voor in een kerstkaart.
Het was een gezellige avond, goed voorbereid met een grote opkomst. Bedankt voor de goede organisatie!"
Onderstaand volgen een drietal foto's van de bijeenkomst.  
1
Op deze foto lijken de werkstukjes in goud te zijn uitgevoerd maar ze zijn toch echt in wit met een gouden randje aan de buitenzijde geklost.
2
3