Algemene Ledenvergadering 2009

Op zaterdag 17 januari 2009 werd in de Leybron te Riel de ALV van Kantkring De Kantkriebel gehouden. De opkomst was erg groot; er waren nl. 32 leden aanwezig. Tijdens de vergadering werd teruggekeken op de activiteiten van het afgelopen jaar en vast vooruitgeblikt op wat voor het komende jaar op stapel staat, zoals o.a. de lancering van de nieuwe website.

Traditiegetrouw vindt er na de vergadering altijd een ALV-activiteit plaats. Dit jaar had de ALV-commissie, bestaande uit Jet B., Henny en An, een leuk patroontje uitgezocht van Claire Burkhard. Het betreft een soort bloem die 2x (min 1 blaadje) wordt geklost, waarna er nog een iets kleinere bloem over heen wordt geklost.  Als het werkje klaar is rijg je door de binnenste lusjes een draadje, rimpel de bloem op en hecht je af met een knoopje of kraaltje. Iedereen kreeg een klein rond spanen doosje waar de bloem als decoratie op kan worden geplakt. Alle aanwezige leden togen enthousiast aan het werk en tussendoor werd ook nog genoten van een uitgebreide lunch. Door op fotoalbum te klikken, zijn wat foto's van de ALV te bekijken.

Veel leden hadden ook de ontvangen kerstkaarten weer bij zich om te laten bewonderen. Er waren dan ook veel kleine kunstwerkjes bij. Doorop kerstkaart te klikken, is ook daarvan een impressie te bekijken.