Algemene Ledenvergadering 2008

Op zaterdag 9 februari 2008 werd wederom in De Leybron in Riel de Algemene Ledenvergadering van Kantkring De Kantkriebel gehouden. Vanaf 10.00 uur waren 29 van de in totaal 38 leden aanwezig.  In de vergadering werd o.m. nog even teruggeblikt naar de zeer succesvol verlopen tentoonstelling "Dromen van Kant" en de overige activiteiten in 2007. Uiteraard werd er ook al vooruit gekeken naar de activiteiten die voor 2008 op stapel staan. Na de vergadering werd een begin gemaakt met de ALV activiteit. Iedereen kreeg een patroonje van een vlinder dat uitgeklost kon worden in linnen 100. De bedoeling was deze vlinder op een kaart te maken op een ondergrond van "Angelina vezels". Angelina vezels zijn smeltvezels, die bij relatief lage strijktemperaturen gaan samenklitten en die zo een soort niet-geweven stof vormen. Tijdens  de vergadering en ALV-activeiteit werden enkele foto's gemaakt, die te bekijken zijn door op fotoalbum te klikken.

Reacties

Vanaf december 2009 worden er op deze weblog van kantkring De Kantkriebel geen nieuwe berichten meer geplaatst omdat de nieuwe website in de lucht is.

As I said before, the update doesn’t appear to be available through the Apple Beta Software Program quite yet, so you’re going to need to be a registered iOS developer to check it out.

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
581935
Onthoud mijn gegevens!