Voorbereidingen tentoonstelling

Het weekend van onze 2e lustrum tentoonstelling "Dromen van Kant" is aangebroken. Ineens is de tijd toch nog heel erg snel gegaan. De voorbereidingen en het inrichten van de twee tentoonstellingsruimtes in de prachtige museumboerderij Heemerf "de Schutsboom", Nieuwe Rielseweg 41-43, 5051 PD  Goirle, zijn in volle gang.

voorbereiding1

Vandaag is er zoals u op de foto's kunt zien erg hard gewerkt en ook morgen zijn er nog dames van onze kantkring bezig om de puntjes op de i te zetten en voor u een tentoonstelling te creëren die zeer zeker de moeite van het bezoeken waard is. Nadere bijzonderheden over onze tentoonstelling treft u aan onder de weblogs: "Dromen van Kant door Thea Stokmans" en "Uitnodiging" beiden d.d. 10 april 2007.

voorbereiding2

voorbereiding3

Natuurlijk zijn er vandaag nog een klein aantal foto's meer gemaakt die u kunt bekijken als u op deze link klikt.

Reacties

Op deze foto's zijn de vitrines, tafels en wanden nog erg leeg, maar geloof met de spullen die de leden hebben ingebracht is de ruimte mooi gevuld. Het is zeker een bezoekje waard

Alle aanwezigen begonnen met veel enthousiasme aan het klossen van een bandje om een kerstbal aan te kleden. Onderstaande foto's geven een beeld van de gezellige bijeenkomst.

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
92d6d7
Onthoud mijn gegevens!