Werkstukken van leden

September is al weer over de helft en daarmee is het kantklosseizoen ook weer in volle gang. Op de 2e bijeenkomst van Kantkring De Kantkriebel bleek een aantal leden de zomerperiode te hebben aangegrepen om mooie werkstukken te maken, waarvan u er hier een tweetal aantreft.

 1

Annie Blaauwgeers klostte deze prachtige uitvoering van De Gelaarsde Kat uit de map "Klöppeln 9: Bilderklöppeln Beispielen zu Grimms Märchen van Gerlinde Simon. Zij heeft dit patroon geklost vanaf de werktekening met 1 draadje DMC borduurzijde (splitzijde).

 2

Deze eveneens prachtig uitgevoerde sjaal is geklost door Jet van Straalen. De naam van deze sjaal is Sabrina en het ontwerp en de uitgave zijn van Christine Mirecki uit Hamburg, Duitsland. De sjaal is geklost met Bouretzijde (wilde zijde) van Francis en Bart uit België. Hierna treft u nog een foto aan van de trotse eigenaresse met haar sjaal.

 3

Reacties

Alle aanwezigen begonnen met veel enthousiasme aan het klossen van een bandje om een kerstbal aan te kleden. Onderstaande foto's geven een beeld van de gezellige bijeenkomst.

Probably, Kant Circuit Side Tickle merit my attention, because of patterns and other types of hand made work seems to me enthralling a lot. Thanks for posting that report!

Reageren

Naam   E-mail Mijn url
Voer onderstaande code hiernaast in:
619357
Onthoud mijn gegevens!